2013. március 6., szerda

Ékszerezd fel Magad Anna Karenina stílusában!

Lev Tolsztoj 1873-1877 között írta meg elhíresült regényét, amelyet Joe Wright rendező 2012-ben álmodott újra. Pazar ruhák, csodálatos, színpadias környezet, gyönyörű ékszerek és gazdagság jellemzi a filmet.
De nézzük először röviden Anna Karenina történetét: Anna Moszkvába utazik, hogy elsimítson egy családi viszályt bátyja és felesége között. Szentpéterváron egy idősebb férj és egy kisfiú várja. Egy bálon megismerkedik Vronszkij gróffal, és kölcsönös vonzalom alakul ki kettejük között. A gróf követi Annát Szentpétervárra, és ettől kezdve megállíthatatlanul sodródnak a szenvedélybe. Anna elhagyja férjét és gyermekét, Vronszkij feladja katonai karrierét és Olaszországba utaznak az időközben született lányukkal együtt. Itt ideig-óráig boldogok, de a grófot az unalom, Annát pedig a fia hiánya visszaűzik Oroszországba. A társadalmi konvenciók azonban megmérgezik a hétköznapjaikat, hiszen Annát mint bukott nőt a társaság kiveti magából, Vronszkij pedig ugyanúgy éli életét, mintha még teljesen független lenne. Annát egyre inkább hatalmába keríti a kilátástalanság, a hiábavalónak érzett küzdelem, ezért öngyilkosságba menekül, a vonat alá veti magát.

A történet rövid ismertetéséből is jól látszik, hogy a film a fényűző, gazdag oroszok életét mutatja be. Bálok, estélyek, színház, társasági élet, tánc, nevetés, lenyűgöző ruhák, bujaság, szerelem, szenvedély és természetesen irigylésre méltó ékszerek. A főszereplőnő, Keira Knightley ékszereit a Chanel biztosította. 18 karátos arany láncok, igaz gyöngyök és gyémántok – az egyik bross csak önmagában 2,5 millió dollár értékű.
Nemhiába… Az Anna Karenina többek közt, jelölve lett a legjobb jelmez Oscar díjára és meg is nyerte azt! 
De nézzünk, néhány hasonló ékszert a Syam Silver ajánlásával – hiszen mindenkiben ott lakozik egy igazi, orosz nő eleganciája és kacérsága. 

Misaki
Ahogy korábban már írtunk róla, a Misaki ékszerek formatervezésének középpontjában a gyöngy áll. Gyöngy nyakláncok és fülbevalók. Visszafogott nőiesség, arisztokrácia mégis mai köntösben. Az egyedülálló extra csillogás különleges és kizárólagos gyártási és fényezési eljárás eredménye, ez biztosítja az X-treme Lustre Pearl gyöngyök tündöklő és örök ragyogását.


A blog bejegyzésünk tanulsága: nem kell olyan tragikus sorsot választanotok ahhoz, hogy Anna Kareninának érezzétek Magatokat – válasszatok inkább Misaki ékszereket!

Forrás: http://kulturbigyo.blogspot.hu/2009/07/lev-tolsztoj-anna-karenina.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése