2013. május 22., szerda

Városi szarkák avagy éljen a fémesen csillogó ékszer!


Az elmúlt egy-két szezonban megfigyelhető volt a kiegészítők hangsúlyozása a legnagyobb divattervezők kollekcióiban is. Talán ennek is köszönhető, hogy 2013 nyarán divatosak lesznek a hatalmas nyakláncok és fülbevalók egyaránt. Idén minden ékszer divatosnak számít, ami nagyméretű és fémesen csillogó! Tehát a szarka típusú lányok idén bizony igazán kiélheti magukat! :)

Egy dologra azonban mindig figyeljünk oda, ha nem szeretnénk hazavágni az egész megjelenésünket. Nagyon nem mindegy, hogy milyen felsőhöz milyen hosszú/formájú/ medálos vagy medál mentes nyakláncot választunk! Az Inside Outstyle szerkesztői összeállításukban jól érthető módon szemléltetik, hogy milyen nyakkivágáshoz milyen típusú nyakláncot válasszunk, ha nem akarunk mellé lőni. Tudtátok, hogy a garbókhoz inkább a hosszabb nyakláncok passzolnak, míg egy mélyen dekoltált felső gyöngysorral vagy nagyobb, több lépcsős nyaklánccal mutat igazán?! Nézzétek meg összeállításunkat! Legyünk együtt stílusosak és csinosak a nyáron (is)!


Frissítsd fel kiegészítőidet a SYAM SILVER segítségével! A DYRBERG/KERN 2013. Tavasz/Nyár, Sinners&Saints kollekciója számos nyakkivágáshoz kínál gyönyörű nyakláncokat! Válogassatok kedvetekre és nyakkivágásotokra mérten! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése