2013. június 21., péntek

VIVA Comet díjátadó

Idén 13-ik alkalommal került megrendezésre a VIVA Comet, azaz Magyarország legnagyobb könnyűzenei díjátadói gálája. A sztárok - akárcsak külföldön - vörös szőnyegen vonultak be, sőt a Comet fal előtt is pózoltak a fotósok legnagyobb örömére. 
Rövid áttekintésünkben nézzük meg, melyik celeb milyen ékszert viselt és, hogy Ti hogyan lehettek hasonlóan (sőt...) ragyogóak!

Palvin Barbi (modell)



Barbi csuklóját érdemes figyelni. Rengeteg "fityegős" gyöngy karkötőt visel a csuklóján. Ehhez mi a Misaki karkötőit ajánljuk. 
  
 Szabó Zsófi (színésznő)

Zsófi felűnő ruhájához egy egyszerű türkizkék fülbevalót választott. Mi a Moni's egyik szettjét is el tudjuk képzelni ehhez a ruhához. Ugye, hogy passzol hozzá?
Larion Zoé (modell)
Zoé önmagában is feltűnő jelenség, hát még ebben a ruhában. Fekete, csöppet sem diszkrét ruhájához egy letisztult, fehér órát választott. A Bering tökéletes választás lehet!

Horváth Éva (modell, műsorvezető)
Éva is több karkötőt viselt a díjátadón. A gyöngy helyett ő azonban a fényes, csillogó karkötőket részesítette előnyben. A Dyrberg/Kern karkötői magukban és egy halomban is jól mutatnak. 
 
Radics Gigi (énekesnő)
Gigi nemcsak énekhangjával, hanem megjelenésével is mindig lenyűgözi a rajongóit. Vörös ruhájához egy feltűnő, fekete nyakláncot választott. Akár Dyrberg/Kern is lehetne rajta...
Görög Zita (modell)
Egy óra és más semmi. Egyszerű szépség, egy egyszerű ruhában, de nem egyszerű órával. Zitán ez a Guess óra is jól állna...


Ragyogjatok, akár a sztárok idén nyáron is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése