2013. július 9., kedd

Egy új trend – eljegyzési gyűrű helyett, eljegyzési óra


Egy új trend van kialakulóban a tengerentúlon, ami egyre népszerűbb Magyarországon is – ez nem más mint az eljegyzési óra vagy a „karika-óra”.
Rengeteg férfi küzd azzal a problémával, hogy nem szeret ékszert, így gyűrűt sem viselni. Zavarja a mindennapi életben, nem tudja megszokni, fél, hogy elveszíti azt. Az óraviselést viszont sokan már megszokták, elfogadták és megkedvelték. A találékony nők így kitalálták az eljegyzési órát, azaz egy olyan órát, amit a férfi szerelme zálogaként hord a karikagyűrű helyett. Mindkét fél boldog - a hím nem keres és talál kifogást, míg a hölgy örül, hogy a választottja magán hordja szerelmük pecsétjét, azaz óráját.
A trend egy újabb változata, amikor egy órával kéri meg a férfi a nő kezét, vagy éppen fordítva a nő a férfi kezét.
És végülis, ha belegondolunk… A karikagyűrű a folytonosság, a végtelen jelképe. Az óra szintén kör alakú, akárcsak egy gyűrű. A gyűrű sokszor drágakövekkel van kirakva, csillogó, fényes. Ma már szinte az összes óramárka képes megfelelni ennek a kritériumnak. És végül, de nem utolsósorban: egy jó óra örök darab, minőségi, kimunkált, több évtizedes tapasztalat és múlt áll mögötte.
Így azt mondjuk, hogy hajrá vagány és találékony csajok! Ha a párunk nem szereti a gyűrűt és nem hordja azt szívesen, dobjátok fel az eljegyzési óra ötletét.
Mutatunk Nektek néhány remek férfi órát a SYAM SILVER kínálatából – hátha megjön a kedvetek!

Tissot
Svájci szerkezet, minimum 30 méteres vízállóság, karcálló zafír üveg, nemes acél vagy titánium óratok és óracsat. - Kitartó férfiaknak!






Doxa
Egy név, mely generációkon keresztül öröklődik, nemzedékek hordozzák hagyományait. -  Hagyománytisztelő férfiaknak!
  
BOSS
A Boss karórákat ma a legdivatosabbak között tartják számon. Különleges, olykor igen összetett számlapjaik, igényes anyagaik, határozott, férfias formájuk miatt rendkívül kedveltek. - Férfiasan elegáns férfiaknak!
TW STEEL
„The Watch in Steel”, azaz „Az Acélból Készült Óra” - Acél férfiaknak! 

GANT
Az amerikai stílus, a lezserség, a minőség megtestesítője. A Gant neve összeforrt az életstílussal és a sportos eleganciával. Dizájn, divat, Amerika. - Magabiztos férfiaknak!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése