2014. november 30., vasárnap

Téli álom ékszerek

A 2014-es téli trendben a szürke egyhangúságról szó sem lehet! Még a kabátokat is lecserélhetjük vastag poncsókra, mellényekre, maxi-kardigánokra és pelerinekre, amikhez elképesztően jól mutatnak az ékszerek!

A 2014-es téli trendben bátran használhatod a színeket, legyen az pasztell vagy élénkebb szín, nem hibázhatsz velük. A kabátokat pedig bátran lecserélheted izgalmasabb darabokra: szexi szőrös mellényekre, poncsókra és pelerinekre! Ahhoz, hogy még elképesztőbb legyen az összhatás elég egy-egy ütős ékszert találnod és a szezon felejthetetlen párosa lesz!

Fülbevaló (Coeur de Lion)
A téli trend nagy kedvence a vastag óriás sál, amit ha betérsz valahova, stólaként is bátran hordhatsz! Válassz hozzá egy tökéletesen passzoló fülbevalót és hidd el, a téli outfited egyik legütősebb párosa lesz!
Ne sajnáld az időt arra, hogy megtaláld a tökéletes ékszert! Legyen akár mellény, poncsó vagy pelerin, először a színe és a mintája, majd az anyaga alapján válaszd ki hozzá a megfelelő ékszert. Téli időszakban célszerű a fülbevalót és a karkötőket előtérbe helyezni, mivel a kesztyű és a sál ezeket nem takarja ki! Ráadásul szűk bőr kesztyűkhöz a karkötők remekül állnak!

Karkötő (Unique)
Bőrkabátra egy szexi mellényt húzni a téli trend nagy kedvence! Egy kis fém díszítéssel kiegészített bőrkarkötővel fokozhatod az összhatást!  
Az ünnepek közeledtél bátran választhatsz ütősebb, csillogósabb darabokat! A piros, fekete, arany, ezüst színvilágú ékszerek nemcsak divatosak, de nagyon ünnepi hangulatúak is! Válassz kristályos, sok köves ékszereket, amelyek több vidámságot és csillogást hoznak a szürke, hideg téli napokba!

Fülbevaló (Coeur de Lion)
Egy letisztult pelerin fantasztikus választás! Hangsúlyos, csillogó ékszerekkel különlegessé és ünnepélyesebbé teheted outfitedet, egy remek színházi előadásra is belibbenhetsz ezzel a remek párosítással!
A karácsonyi vásárok gyönyörűek és egyszerűen kihagyhatatlanok. Szeretnéd úgy élvezni őket, hogy divatos is vagy, de mégsem fázol? Íme három jó tanács az ékszereket illetően:
  1. Vékony bőrkesztyűkön remekül állnak a fémes jellegű ékszerek és nem vonják el a hőt a bőrödről közvetlenül!
  2. A bőr ékszerek anyaguknál fogva sokkal melegebbek, mint a fémes hatásúak és hamarabb is felveszik a tested melegét!
  3. Ha sokáig kint tartózkodsz a hidegben, célszerű olyan fülbevalót választanod, amely nem érintkezik a nyakaddal, így kevesebbé fogsz fázni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése